5 Koleksi Beg Nike Original Jual Murah Mudah Terbaru Malaysia

Beg nike original murah al ikhsan perempuan Malaysia terbaru online mudah bag beginning of sandang silang sekolah pinggang jerut sukan baju koleksi gambar pouch beli sling penjual pembekal jenama
5 Perkara yang paling penting dalam Memilih Beg Nike Original

Nike adalah salah satu jenama yang cukup popular dan mempunyai banyak peminat. Society of Malaysia bukan sahaja seperti produk membentuk sandal Nike atau selipar sahaja. Produk beg Nike pernah ternyata terlalu banyak digemari kerana ia adalah terkenal dengan kualiti yang lebih baik.

Beg daripada jenama Nike yang terkenal kuat, kukuh dan tahan lama. Dari segi reka bentuk, beg Nike daripada ini kelihatan sangat menarik, sporty dan gaul. Walau bagaimanapun, seperti kebanyakan jenama lain dengan beg unggul beg buatan Nike juga banyak dipalsukan.

Jika diperhatikan, kita boleh mencari beg dengan jenama Nike, walaupun beg tidak betul-betul tiruan Nike. Terdapat cukup banyak beg yang mengandungi jenama Nike yang ternyata menjadi beg palsu.

Sebenarnya, terdapat beberapa perkara yang anda boleh menetapkan sebagai penanda aras untuk menentukan sama ada beg yang anda akan beli yang asal atau palsu. Untuk mengetahui Nike beg Brang tulen atau palsu, pertimbangkan 5 perkara berikut.

1. Lihatlah harga

Harga adalah penanda aras utama yang dapat dilihat sama ada asal atau beg palsu. Jangan pernah percaya jika beg Anda membeli adalah barangan asli, jika harga beg itu adalah hanya 30% di bawah harga asalnya, walaupun harga diaku sebagai harga diskaun.

Untuk harga beg dari Nike sendiri, umumnya berkisar antara RM 300-RM 50 kepada. Beberapa beg saiz kecil mungkin lebih murah. Tetapi, sebahagian daripada Nike bersaiz kecil umumnya mempunyai harga dari RM RM 40 hingga 100.

Manakala harga beg asal dari Nike beg model besar umumnya bermula dari RM 100, walaupun boleh mencecah RM 300. Jadi, jika anda melihat beg dari Nike dengan harga yang sangat murah, maka anda perlu berhati-hati.

2. Bahan-bahan dan kualiti

Beg asal, apa sahaja bahan-bahan yang digunakan untuk membuat ia, sudah tentu mempunyai kualiti unggul. Nike juga demikian. Untuk mengetahui apa yang buruk dari jenama yang anda beli asal atau palsu, anda boleh Harken daripada ini.

Beg asal, mempunyai corak jahitan yang sangat kemas. Di samping itu, kita juga boleh melihat rangka beg. Beg asal akan mempunyai rangka yang kukuh dan kualiti yang baik.

Di samping itu, kualiti warna beg juga akan dapat dilihat. Beg asal akan menggunakan bahan-bahan dengan kualiti warna yang lebih tahan.

3. Beri perhatian kepada bahagian-bahagian zip

Beg dari Nike umumnya dengan baik dengan ritsleting. Poket zip ini adalah anda perlu memberi perhatian kepada.

Untuk jenama Nike asal, maka anda boleh melihat jika ia adalah sebahagian daripada ritsleting berkualiti dan dilengkapi dengan logo emboss jenama atau tidak. Jika tidak, mungkin beg yang anda mahu untuk memilih yang salah.

4. Nota beg habuk

Walaupun produk yang anda beli adalah beg, tetapi beg beg pembalut sentiasa dibalut asal atau kembali dengan beg habuk a. Jenama asal beg habuk juga merasakan bahan yang lebih halus. Di samping itu, saiz adalah juga lebih besar daripada beg disimpan.

Beg habuk dari palsu beg buatan tangan Super-king biasanya biasa-biasa. Di samping itu, jenama asal beg habuk juga dilengkapi dengan kain kering yang juga disertai oleh Brang.

5. Nota nombor siri dan sijil

Pada setiap beg asal, secara amnya termasuk nombor siri yang tersembunyi di bahagian dalam. Nombor siri biasanya dibuat dengan artinya sendiri. Lokasi nombor siri setiap beg juga berbeza. Beberapa beg kadang-kadang juga sertakan sijil asal dari jenama lalai.

Tags : Beg nike original murah al ikhsan perempuan Malaysia terbaru online mudah bag beginning of sandang silang sekolah pinggang jerut sukan baju koleksi gambar pouch beli sling penjual pembekal jenama

5 Koleksi Beg Nike Original Jual Murah Mudah Terbaru Malaysia | Noraishah | 4.5