5 List Selipar Nike Perempuan Harga Murah Malaysia Terbaru 2017

Selipar nike perempuan terbaru al ikhsan Jordan lelaki original 2017 air jorden max murah Malaysia sandal harga gambar jenis kasut mudah untuk price list adidas puma
Ia kelihatan seperti jenama Nike sudah jenama begitu popular di Malaysia. Nike bukan sahaja popular dengan bola sandal anda yang telah dibuatnya, tetapi Nike juga agak popular dengan produk sandalnya. Nike buatan Sandal pernah kagum sangat sporty dan selesa untuk dipakai.

Bukan sahaja selipar biasa, Nike juga mengeluarkan banyak model selipar. Selipar terkenal Nike mempunyai banyak kelebihan. Kelebihan Nike selipar ini dapat dilihat daripada kualiti bahan-bahan dan juga model beliau.

Untuk bahan, selipar Nike menggunakan jenis bahan yang agak tinggi, kuat dan tahan lama. The selipar bahan juga tidak menyebabkan geseran yang menyebabkan lepuh di kaki. Jadi, apabila dipakai, selipar ini akan berasa selesa.

Selain dari segi rasa keselesaan, Nike selipar juga mempunyai reka bentuk produk yang menarik. Biasanya, mereka bentuk Nike lebih sinonim dengan warna sporty. nuansa ini sering disukai oleh sekumpulan orang.

Bagi anda yang juga gembira dengan selipar Nike ini, anda mungkin mahu membelinya. Malangnya, harga Nike selipar pengeluaran memang sedikit lebih mahal daripada yang lain output jenama harga selipar.

Walau bagaimanapun, ada tempat-tempat yang menjual selipar jenama Nike agak murah di Malaysia. Mana-mana? Berikut adalah rujukan untuk anda.

1. DreamShoe Malaysia

Kedai ini adalah kedai online yang menjual sandal pelbagai model dan jenama, termasuk jenama dari Nike. Di kedai online ini juga terdapat selipar Nike anda boleh pilih. Terdapat cukup banyak variasi dan warna yang ada di kedai ini, bahkan termasuk edisi terhad Variant.

Menariknya, harga yang ditawarkan di kedai dalam talian adalah agak lebih murah daripada di butik. Jadi, jika anda berminat untuk membeli berharga daripada Nike selipar murah, cuba untuk melawat kedai ini di laman web: www.dreamshoemalaysia.com.

2. Al-ikhsan

Nama AL-ikhsan adalah nama sebuah kedai yang agak popular di seluruh Malaysia. Ini satu kedai memang sudah mempunyai banyak kedai-kedai yang tesrsebar di seluruh Malaysia. Kebanyakan cawangan al-ikhsan terletak dalam kompleks membeli-belah.

Di kedai al-ikhsan, anda boleh menemui pelbagai sandal dan selipar pelbagai jenama, termasuk dari Nike. Selain itu, anda juga boleh pada masa yang sama mencari olahraraga dan senapang ekuipmen.

Yang paling penting, harga yang ditawarkan di outlet yang sangat murah. Selain itu, jika terdapat diskaun biasa ditawarkan sehingga 60%. Bagi mereka yang berminat, cuba layari laman web: ikhsan.com.

3. World Of Sport

Dunia Sukan mempunyai cukup banyak cawangan di Malaysia, walaupun tidak sebanyak outlet yang dimiliki oleh Al-ikhsan.

Di kedai ini, anda boleh mendapatkan selipar dari Nike dengan harga yang sangat murah. Bagi anda yang berminat, cuba untuk melawat laman web Dunia Sukan di worldofsports.com.my.

4. Mitsui Outlet Park

Mitsui taman outlet menawarkan produk dari jenama Nike itu dengan harga yang sangat murah. Malah, terdapat juga produk dari Nike yang berharga di bawah RM 100 sahaja. Ini adalah di tempat, anda boleh mendapatkan sandal anda Nike dan juga selipar tiruan Nike.

Produk yang ditawarkan di Mitsui Outlet Park juga agak pelbagai dan menarik. Jika anda mahu untuk melawat melalui online, boleh layari laman web: mitsuioutletparkklia.com.my.

5. Sport Wear

Sports Wear adalah kedai online yang menjual khas equipmen sukan, termasuk equipmen dari Nike. Sport Wear juga membentangkan banyak varian dan juga pada harga yang rendah. Bagi anda yang berminat, anda boleh melawat kedai ini dalam talian di laman webnya: sports-wear.com.my.

Tags : Selipar nike perempuan terbaru al ikhsan Jordan lelaki original 2017 air jorden max murah Malaysia sandal harga gambar jenis kasut mudah untuk price list adidas puma

5 List Selipar Nike Perempuan Harga Murah Malaysia Terbaru 2017 | Noraishah | 4.5